Каули Оливейра: Показахме истинското лице, което липсваше предните мачове

Каули Оливейра: Показахме истинското лице, което липсваше предните мачове

Novsport

15-05-2021, 19:53

 Полузащитникът на Лудогорец Каули Оливейра сподели след победата с 4:1 над Арда, че днес тимът му е показал истинското си лице. Именно бразилецът бе избран за Играч на мача, в който се отличи с две асистенции и гол.

„Днес показахме нашето лице, което не демонстрирахме в последните два мача. Загубихме последните два мача и бе важно да спечелим днес. Да, ние искаме да завършим сезона добре. Както казах в последните два мача направихме доста грешки, не бяхме на 100% и днес целта ни бе да поправим тези грешки. Ние постигнахме нашата основна цел, станахме шампиони за десети път, но със сигурност не можем да играем както играхме срещу Локомотив Пловдив и ЦСКА. Трябва да трупаме опит и увереност за следващия сезон. Нашата цел е да играем в Европа”, сподели той.

„Щастлив съм, че в последните няколко два двубоя бях във форма и играх добре. Със сигурност мога да подобря представянето си и ще се опитам да го направя. Аз съм щастлив в Лудогорец, надявам се следващият сезон да бъде по-силен за мен и Лудогорец.

Източник: Novsport

Последни новини