Кирилов: Заслужихме победата, радвам се, че показахме характер

Кирилов: Заслужихме победата, радвам се, че показахме характер

Topsport.bg

15-07-2022, 20:51

Старши-треньорът на Ботев (Враца) - Росен Кирилов, изрази мнение, че победата на врачани над Ботев (Пловдив) е напълно заслужена. Специалистът допълни, че на тима му трябва още сработка заради по-късната селекция.

"Инфарктно премина второто полувреме. Много радостно първо, второто ни разочарова в първите 10-15мин. Радвам се, че показахме характер. Въпреки този четвърт час, заслужихме успеха.

В началото имахме стратегия, която проработи идеално през първото. Искахме да пресираме високо. Радвам се, че затворихме пространствата, които те искаха и ползваха в сърцето на защитата ни през първата част. Второто си помислихме, че мачът е свършил, въпреки че говорихме, че не е така. Имаше едно успокоение. Това ни изигра лоша шега, Ботев се върна в мача, но показахме характер.

Аз не деля Браян Переа и останалите. Да, той е добър и важен, равностоен играч. Ние в момента изграждаме абсолютно нов отбор, не са си научили имената. Тече адаптация, дойдоха последния месец. Отбор не се гради за 2 седмици или месец. Хубаво е, че показваме добри игри. И срещу Берое играхме добре, като можеше поне да не загубим. В общи линии селекцията е завършена. До края на август има опция за трансфер, а добри футболисти винаги са добре дошли".

Източник: Topsport.bg

Последни новини