Киселичков: Доволен съм, държахме ЦСКА под напрежение

Киселичков: Доволен съм, държахме ЦСКА под напрежение

Topsport.bg

03-09-2022, 19:36

Старши треньорът на Спартак (Варна) Тодор Киселичков говори след загубата с 0:1 от ЦСКА. Той заяви, че е доволен от представянето на своите футболисти.

"Имахме ситуации за равенство. Отборът на ЦСКА също можеше да затвори мача. Нашият отбор се вложи изключително добре. Според възможностите си изиграхме добър мач. Не мога да съм недоволен от футболистите. Държахме ЦСКА в напрежение. Опитвахме се да ги атакуваме. Създадохме доста проблеми със сигурност. Момчетата работят изключително добре, стараят се. Изключително добър мач за нашия отбор", заяви Киселичков.

"Ако бяхме повели в мача, коренно различен щеше да е мачът. Щеше да е друго. Ако продължават да работят футболистите по този начин, нещата ще се случат. Постоянно се говори за тези ситуации. Получихме гол от свободна топка. Не разчетохме добре ситуацията. Останахме на място, нямаше добро подсигуряване и ни вкараха", продължи той.

"Изключително добро представяне на Пламен Димов. Дава сигурност в отбора в защита. Придаде сигурност, спечели доста топки, изнесе доста топки. Искам от всичките футболисти да продължат в същия темп да се развиват".

"Срещу отбор като ЦСКА аз мисля, че имахме доста положения. Изпълнихме голям брой корнери. Ще направя съпоставка с другите мачове на ЦСКА - ние на какво положение се намираме. Мисля, че създадохме достатъчно положения и ни прилягаше да вкараме гол. До последните минути имахме удари. Опитахме се да зарадваме публиката на Спартак. Изключителна благодарност за подкрепата, която имахме. Отдавна не бях присъствал на такъв мач с агитки и на двата отбора. Изключително приятна атмосфера. Невероятна подкрепа. Надявам се в най-скоро време да спечелим точки и да зарадваме тези хора".

"За момента ние игрово се опитахме да се нагласим срещу двата противника, срещу които играхме, да ги анализираме и спрямо техните мачове да направим план за нашите действия. При положение, че сме създали ситуации, мисля че сме успели. Този двубой беше изключително позитивен. Надявам се футболистите са си повярвали", каза още Тодор Киселичков.

Източник: Topsport.bg

Последни новини