Контролният мач Беласица – Пирин Гоце Делчев – на 15 юли в Петрич

Контролният мач Беласица – Пирин Гоце Делчев – на 15 юли в Петрич

Novsport

02-07-2020, 15:24

 Старши треньорът на новака в ЮЗ трета лига отбор на Пирин Гоце Делчев Димитър Крушовски сподели, че е привлякъл за лятната подготовка на мъжете следните футболисти:

Абди Абдиков-вратар, местен, за последно играл в отбора на Банско; Петър Лазаров-халф-за последно играл в отбора на Пирин Разлог; Живко Грозданов-халф-за последно играл в отбора на Пирин Разлог; Ибрафим Алим-халф за последно играл в отбора на Пирин Разлог; Александър Георгиев-защитник, прекъснал преди една година по известни причини, за последно играл в Беласица Петрич; Иван Макриев-защитник, който до прекъсването на първенството заради Ковид-19 бе в отбора на Беласица Петрич.

Петима за футболистите-млади таланти от ДЮШ, на които ще бъде даден шанс за интегриране към останалите колеги от отбора.

„Изграждам състав от млади и от опитни футболисти, които са от района. Цялостната подготовка ще премине при местни условия на градския стадион в Гоце Делчев. Първата седмица ще натоваря футболистите с едноразови занимания, а след това –двуразови. Основната цел е да стабилизирам отбора в ЮЗ трета лига, след като през изминалите две години митарстваше в областната група. В работата ще ми помагат Радослав Джугданов, а Абди Абдиков ще бъде играещ помощник треньор и в същия момент треньор на вратарите в ДЮШ на клуба. Ще натоваря футболистите в 7  контролни мача, като засега са уточнени три от тях:

На 8 юли в град Симитли срещу местния Септември;

На 11 юли в град Дупница срещу местния Марек;

На 15 юли в град Петрич срещу местния Беласица.

Търсим противници за останалите контролни мачове”, сподели Димитър Крушовски.

Източник: Novsport

Последни новини