Крадецът вика - дръжте крадеца!

Крадецът вика - дръжте крадеца!

Topsport.bg

20-05-2023, 23:25

И това доживяхме - Лудогорец да реве от съдии! Да, същият този Лудогорец, който 12 години е силно подкрепян от футболните рефери у нас. В Европа не е така - там се свири по правилата и заради това често пъти или има отсъдена дузпа срещу така наречения роден "хегемон", или червен картон за футболист/и на "зелените". 

Усещате ли наглостта? Още до 30-ата минута Георги Кабаков реже главата на ЦСКА до кръста с неотсъдена 100% дузпа и зачетен гол на домакините след нарушение в началото на атаката. Нашарва играчите на Илич с картони, а през второто полувреме не свири и дузпа срещу Турицов. А накрая Козмин Моци, Ивайло Петев и компания надигат вой до небесата за някакво си уж нарушение срещу Тиаго. И се изкарват жертви на съдиите. Леле, леле, щипем се, за да разберем не сънуваме ли! Боли ни корем от смях... 

Същият този Моци, който се изявяваше като каратист по време на футболната си кариера, щом играеше срещу ЦСКА. И не само... Петев пък говори от името на милиони. Милиони видяха не дузпа за вас, а милиони аванти към вас през годините, господин треньор. Колкото и да си събличате душата с подобни коментари, на черното бяло не може да кажете. 

Крадецът вика - дръжте крадеца! И пак препрочитаме посланието от страна на ЦСКА. Кратко и ясно - "БФС. ВАР. Куфарчета. Юноши. ОПГ". 

БФС и комисиите явно си имат любим отбор. ВАР се намесва, когато реши. Куфарчета не се използват само за багаж по време на летен отпуск. Юношите на Перник бяха заменени от юношите на Томаш. ОПГ? Ослепителна прическа с гел? Или нещо друго... 

Източник: Topsport.bg

Последни новини