Левски - Арда (СЪСТАВИТЕ)

Левски - Арда (СЪСТАВИТЕ)

Topsport.bg

08-08-2021, 19:47

Левски приема Арда в мач от третия кръг на efbet Лига. Двубоят е тази вечер от 21:00 часа на "Герена". "Сините" стартираха сезона с две поредни поражения и сега нямат право на нова грешка. 

В същото време тимът от Кърджали завърши наравно при гостуването си на Ботев във Враца, а двубоят им от втория кръг срещу ЦСКА беше отложен. 

ВИЖТЕ КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В МАЧА!

Столът на треньора на столичани Живко Миланов вече се клати и няма да е изненада, ако бъде уволнен при поражение днес. Младият наставник ще заложи от първата минута на Георги Миланов. Борислав Цонев попадна в групата, но евентуално би се появил в игра от пейката. Неговият близнак Радослав твърдо отпада от срещата. 

На вратата на "сините" ще бъде Николай Михайлов, а карето пред него в отбрана ще включва Патрик-Габриел Галчев, Христос Шелис, Георги Александров и Иван Горанов. В средата на терена ще действат Симеон Славчев и Георги Миланов. Билал Бари ще бъде преместен отново отдясно на атаката, а отляво ще бъде Здравко Димитров. Атаката ще води Андриан Краев, а зад него ще действа Марин Петков. 

Треньорът на Арда Николай Киров - Белия също има проблеми със състава. За сблъсъка под въпрос са централният защитник Алекс Петков, както и крилото Светослав Ковачев. Ако все пак Ковачев играе, то на върха на атаката ще действа Спас Делев. В противен случай Белия ще заложи на Тонислав Йорданов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини