Локомотив (София) - ФК ЦСКА 1948, развой на срещата по минути

Локомотив (София) - ФК ЦСКА 1948, развой на срещата по минути

Topsport.bg

28-11-2021, 15:09

Отборите на Локомотив (София) и ФК ЦСКА 1948 се изправят в единствения мач за деня от програмата на efbet Лига. Двата тима се намират в долната част на таблицата, но самочувствието ще бъде в полза на гостите, които в предишния кръг подчиниха хегемона Лудогорец с 2:0 в Бистрица.

Локомотив продължава да страда пред гола и само Царско село е с по-малко отбелязани попадения до момента. ФК ЦСКА 1948 пък е тимът с най-слаба защита, заедно с Пирин (Благоевград). "Червените" са получи 27 гола.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТ В МАЧА!

"Железничарите" отново ще са без контузения Илия Димитров. Очаква се наставникът Иван Колев да пусне в предни позиции Александър Александров, Октавио и Виржил Пинсон, който се разписа при загубата с 1:2 от Локомотив (Пловдив) на "Лаута".

За ФК ЦСКА 1948 в атака ще си партнират Галин Иванов и Георги Русев, а малко зад тях ще действа Ангел Бастунов. В средата на терена Николай Киров ще заложи на Марио Топузов, Емил Мартинов, Ивайло Чочев и Крум Стоянов.

В началото на сезона ФК ЦСКА 1948 и Локомотив завършиха 1:1, като "червените" стигнаха до точката с късен гол от дузпа на Галин Иванов.

Главен съдия на срещата е Ивайло Стоянов от Петрич, с помощници Мирослав Иванов и Костадин Тановчев. С ВАР ще се занимават Георги Гинчев и Даниел Ников, а делегат на БФС е Деница Крумова.

Източник: Topsport.bg

Последни новини