Лудогорец - Локомотив (Пд) 0:0, отмениха втори гол на домакините

Лудогорец - Локомотив (Пд) 0:0, отмениха втори гол на домакините

Topsport.bg

15-05-2023, 20:25

Лудогорец и Локомотив (Пловдив) се изправят един срещу друг в сблъсък от 31-ия кръг на еfbet Лига. Разградчани се нуждаят от победа, за да продължат водачеството си в първенството.

"Орлите" се намират в изключителна форма, след като начело на тима застана Ивайло Петев. В последните пет кръга шампионите имат пет победи, в които допуснаха едва две попадения. В 30-ия кръг Лудогорец надигра с 2:0 Ботев в Пловдив. Към това трябва да добавим и класирането на финала за Купата на България.

"Зелените" се намират на първото място във временното класиране с актив от 74 точки.

От друга страна "смърфовете" също изглеждат във все по-добра форма. Това се видя и в последния кръг, в който отборът победи Левски с 1:0 на "Лаута". Този резултат доближи играчите на Александър Томаш до четвъртото място, като разликата със "сините" е четири точки.

В директните сблъсъци през този сезон видяхме победа на Лудогорец с 2:0 над Локомотив в Разград, както и още един успех с 3:2 в Пловдив.

Главен съдия на срещата е Волен Чинков, с помощници Димо Вълчев и Мирослав Симеонов. С ВАР ще се занимава Георги Димитров и Диян Вълков. Работата на реферите зорко ще следи Николай Петров.

Източник: Topsport.bg

Последни новини