Лудогорец II отнесе Етър

Лудогорец II отнесе Етър

Topsport.bg

30-07-2021, 23:44

Лудогорец II направи много силен мач срещу доскорошния член на елита Етър Велико Търново и го разгроми с 4:1. Мачът от II кръг на първенството във Втора лига се игра на стадион "Гнездо на орли".

С младите таланти на терена излезе Клаудиу Кешеру, който се отличи с майсторски гол от центъра на терена и две асистенции.

"Орлите" откриха в 19-та минута на мача. Кешеру изведе Хюсеин Кельовлуев в чиста позиция и той не сбърка. Три минути по-късно изигралия първия си официален мач за дубъла на Шампионите Петко Цанков си отбеляза автогол и "болярите" изравниха.

До края на първата част добри ситуации за попадение имаха Цветослав Петров, Петър Георгиев и Клаудиу Кешеру, но ги пропуснаха и почивката дойде при резултат 1:1.

В 51-та минута Лудогорец II поведе с 2:1. Хюсеин Кельовлуев центрира добре в наказателното поле, а Тихомир Димитров с глава прати топката в мрежата.

Осем минути по-късно Кешеру даде хубав извеждащ пас на Владислав Найденов, който с техничен удар отбеляза за 3:1. В 66-та минута Николас Фемия от Етър бе изгонен с директен червен картон за удар без топка.

В 77-та минута Клаудиу Кешеру получи топката в центъра на терена, видя, че стражът на гостите Анатоли Господинов е излязъл напред и го прехвърли за 4:1.

Източник: Topsport.bg

Последни новини