Любо Пенев: Доволен съм от момчетата, това е посоката

Любо Пенев: Доволен съм от момчетата, това е посоката

Topsport.bg

29-07-2023, 21:27

Старши треньорът на Хебър Любослав Пенев коментира успеха с 1:0 срещу Берое в мач от третия кръг на efbet Лига. Той остана доволен от играчите си и заяви, че това е бил най-добрият мач на тима от началото на сезона.

"От трите мача, които изиграхме, това беше най-добрият ни и съвсем заслужено спечелихме. Можехме да вкараме още голове, но понякога не се получава. Играхме по-смело и агресивно и това дава резултат, което е важно", сподели той след срещата.

"Те си вярваха от самото начало, не само в този мач. Просто отношението трябва да е по-отговорно. Нещата днес се случиха, както искахме. За червения картон, бързо се случи ситуацията, не е лесно да играеш срещу нито срещу 11, нито срещу 10, даже по някой път и срещу 9. Довършихме добре мача и сме доволни", допълни наставникът на Хебър.

"Винаги има върху какво да се работи. Доволен съм от момчетата, браво. Това е посоката. Ще искам винаги да вкарваме голове, защото иначе няма как да печелим точки. В случая един гол беше достатъчен", каза още треньорът.

След това Любо Пенев коментира предстоящия мач с ФК ЦСКА 1948, който ще бъде на 7-и август, ако не бъде отменен заради евроучастието на "червените".

"Не знам какво ще се случи, това не го решавам аз, в момента ме интересува състоянието на футболистите. Следващият мач е след доста дни и не го мисля".

Източник: Topsport.bg

Последни новини