Михайлов: Стартирахме процеса по модернизация на структурата и организационната дейност на БФС

Михайлов: Стартирахме процеса по модернизация на структурата и организационната дейност на БФС

Topsport.bg

20-12-2021, 19:49

Президентът на БФС Борислав Михайлов се срещна с мениджъра "Стратегическо развитие" на УЕФА Олександър Кучерявий и колегите му Юрий Свиридов и Адам Уокър. Поводът е включването на Българския футболен съюз в проекта "Футболни федерации на бъдещето" на европейската централа.

"Още на Конгреса през октомври обявих нашето намерение Българският футболен съюз да стане част от революционния проект на УЕФА "Футболни федерации на бъдещето". В тази връзка посрещнах днес в Националната футболна база "Бояна" мениджъра "Стратегическо развитие" на европейската централа Олександър Кучерявий и колегите му Юрий Свиридов и Адам Уокър. Те ще съдействат на административното звено на БФС в изпълнението на процеса.

С тази работна среща на практика стартирахме официално процеса по модернизация на структурата и организационната дейност на Българския футболен съюз.

Предстои ни много работа, но съм сигурен, че със съвместните усилия и експертизата на УЕФА и професионалистите от администрацията на БФС ще отговорим на всички очаквания и ще поставим основата на стабилно бъдеще за футбола на всички нива", написа Михайлов в профила си във Facebook.

Източник: Topsport.bg