Младок напусна Пирин заради неизплатени заплати

Младок напусна Пирин заради неизплатени заплати

Topsport.bg

01-12-2023, 16:56

портно-техническата комисия към Българския футболен съюз обяви, че нападателят Васил Христов е прекратил договора си с Пирин. Причината е, че клубът има неизплатен изаплати към своя юноша. 17-годишният футболист е записал общо два мача за мъжкия тим на "орлетата", в които е вкарал един гол.

Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз обяви, че нападателят Васил Христов е прекратил договора си с Пирин. Причината е неплатените месечни възнаграждения към юношата на клуба. 17-годишният футболист има общо два мача за представителния тим на "орлетата", в които е вкарал един гол

Цялото съобщение на СТК гласи:

"СТК констатира прекратяване на трудовия договор без предизвестие за неплатени месечни възнаграждения от ПФК "Пирин" Бл на Васил Димитров Христов -състезател по футбол, считано от 09.11.2023 година.

Заинтересованите страни могат да подадат молба за вида на причината за предсрочно прекратяване на договора до Комисията за договорната стабилност при БФС в срок до 14 дни от датата на констатиране предсрочното прекратяване на договора, съгласно чл. 38, ал.6 от Правилника за договорите и трансферите на футболистите в системата на БФС", гласи съобщението от футболната централа.

Източник: Topsport.bg