Монтана надви Левски (Лом) в Правец

Монтана надви Левски (Лом) в Правец

Topsport.bg

03-07-2021, 21:25

Монтана спечели с 3:1 контролната си среща с Левски (Лом) играна в Правец. Дебют с гол за монтанци направи Стергиос Икономикос, за крайдунавския тим играха нидерландци Йоран и Валпорт, като първият е вътрешен полузащитник, а вторият централен нападател.

И тримата са на проби в двата отбора. Новакът в групата поведе в 5-та мин., когато след силен удар на Йордан Йорданов и рикошет в тялото на защитник топката спря в мрежата зад Петър Петров. Монтанци изравниха в 20-та мин.

Тогава Атанас Карачоров проби от дясно и намери Владимир Айтов, който с удар от воле направи Деян Вълков безпомощен. Пет минути преди почивката Айтов бе спънат в наказателното поле, главният съдия Иван Иванов не се поколеба да отсъди дузпа, която Стефан Христов изпусна, изпращайки топката в аут. След почивката треньорите на двата отбора Светлан Кондев и Емил Велев-Кокала направиха много смени. В 67-та мин. дошлият на проби в Монтана 21-годишени гръцки полузащитник Стергиос Икономикос получи пас от Росен Кръстев и с удар от границата на наказателното поле с левия крак направи 2:1.

Юношата на Монтана Георги Манолиу оформи крайния резултат в 82-та мин. с хубав удар от дъгата на пеналта.

Източник: Topsport.bg

Последни новини