НА ЖИВО: Арда се цели в топ 3 при домакинството на Ботев (Враца) (СЪСТАВИ)

НА ЖИВО: Арда се цели в топ 3 при домакинството на Ботев (Враца) (СЪСТАВИ)

Novsport

20-02-2021, 11:24

 Днес в 12:30 часа Арда приема днес Ботев (Враца) в сблъсък от 18-ия кръг на efbet Лига. Кърджалийци, които показват отлична форма напоследък, се надяват да продължат с добрите игри и да запишат нов успех на сметката си. Той пък би могъл да ги изкачи в топ 3 на класирането, при положение, че Локомотив (Пловдив) загуби от Лудогорец по-късно днес.

Ботев пристига в Кърджали като аутсайдер, но тимът от Враца няма какво да губи, а може само да спечели от този мач. Възпитаниците на Антони Здравков са коварен отбор, който не бива да бъде подценяван. Още повече, че той се нуждае от всяка възможна точка в битката за оцеляване.

Съперниците са на двата противоположни полюса преди днешния мач. Арда се намира в силна серия от 10 поредни мача без загуба и това дава голямо самочувствие на играчита на Никола Киров. В същото време Ботев се намира в ужасяваща серия от 6 поредни загуби и ще търси начин да спре пропадането.

Първият мач между двата отбора през есента във Враца не излъчи победител. Срещата завърши и без голове - 0:0. Всъщност стаситиката помежду им е доста изравнена. В 4 изиграни мача Арда има 1 победа, Ботев също има 1 успех, а 2 двубоя са завършили наравно.

Арда - Ботев (Вр) 0:0

Стартови състави:

Арда: Караджов, Стоев, Желев, Делев, Георгиев, Таравел, Коконов, Лозев, Мартинов, Жуниор, Крумов

Ботев (Враца): Костов, Генов, Гаджев, Христовски, Николов, Атанасов, Генчев, Златински, Ндиайе, Зехиров, Керчев

Източник: Novsport

Последни новини