НА ЖИВО В NOVSPORT: Левски - Черно море 3:0

НА ЖИВО В NOVSPORT: Левски - Черно море 3:0

Novsport

15-09-2019, 21:00

Днес от 20:15 часа Левски приема Черно море на „Герена“ в мач от 9-ия кръг на efbet Лигата.

„Сините“ са на второ място в класирането със 17 точки, на четири зад лидера Лудогорец, и днес се нуждаят от нов успех, за да не изостават прекалено много от „орлите“.

 „Моряците“ стартираха сезона с две победи – над Локо Пд и ЦСКА, след които обаче последва спад в играта на варненци и в последните си шест мача те нямат победа ( 5 равенства и загуба).

Хубчев няма да може да разчита на контузените Нашименто и Костов, докато в лазарета на гостите се намират Няго, Василев и Иса.

Двубоят ще бъде излъчен в ефира на Диема спорт, а на живо може да гледате от линковете по-долу.

СЪСТАВИ:

Левски: 1. Милан Миятович, 4. Иван Горанов, 19. Янис Каргас, 5. Холмар Ейолфсон, 20. Живко Миланов (к), 23. Хали Тиам, 70. Мартин Райнов, 7. Паулиньо, 99. Станислав Иванов, 10. Франко Мазурек, 17. Найджъл Робърта

Черно море: 18. Миодраг Митрович, 6. Виктор Попов, 27. Даниел Димов (к), 44. Димитриос Хантакиас, 93. Фахд Актау, 2. Цветомир Панов, 72. Родриго, 71. Васил Панайотов, 90. Мартин Минчев, 11. Жоржиньо, 7. Патрик Андраде

ГЛЕДАЙ НА ЖИВО

ГЛЕДАЙ НА ЖИВО

ГЛЕДАЙ НА ЖИВО

Novsport.com  ще проследи всичко най-интересно от сблъсъка посредством чат!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Левски - Черно море 3:0

1:0 Станислав Иванов (21)

2:0 Паулиньо (31)

3:0 Найджъл Робърта (35)

46 Начало на второто полувреме.

46 Смяна на почивката в Черно море, заменен е Актау, на негово място Ндонгала.

45+1 Край на първата част.

45 Минута добавено време.

42 Удар на Мазурек от границата на наказателното поле, но прекали със силата и извади в аут.

39 Отличен удар на Васил Панайотов, но топката минава много близо до сглобката на вратата.

35 ГОООООЛ! Робърта прави резултата класически! Мазурек подаде надясно към Робърта, който би мощно в близкия на вратаря ъгъл, а вратарят Митрович не реагира навреме и топката мина покрай крака му за 3:0.

34 Центриране от фаул в пеналта на Левски, Актау успя да нанесе удар от малък ъгъл, пращайки покрай Миятович, но голът не е зачетен заради засада.

33 Жълт картон за Тиам.

31 ГОООООЛ! Левски удвоява аванса си! Паулиньо започна атака през центъра за Левски, подаде наляво за Иван Горанов, който задържа на фланга, след което центрира в пеналта. Там от 10-ина метра Паулиньо отклони с глава в мрежата за 2:0!

30 Центриране на Родриго Енрике от фаул, Миятович излиза и лови.

25 Жълт картон за Андраде.

21 ГОООООЛ!!! Левски повежда при наглед безопасна ситуация за гостите! Топката бе пратена в наказателното поле на "моряците", Митрович излезе да улови кълбото, но не се разбра с Актау, който пое на гърди, но бе изпреварен от Станислав Иванов и футболистът на "сините" вкарва четвъртия си гол от началото на сезона!

17 Центриране на Панайотов от фаул, топката бе отбита, Мартин Минчев не се поколеба и от границата на наказателното поле нанесе мощен удар, който обаче бе париран с тяло от Тиам.

12 Фрапантен пропуск! Домакините откраднаха топката в центъра и организираха бърза атака чрез Паулиньо, последва извеждащ пас по земя за включващия се отдясно Станислав Иванов, който обаче от ъгъла на вратарското поле стреля силно над вратата!

10 След центрирането от корнер топката попада в Жоржиньо, който праща в мрежата зад Миятович, но има маркирано нарушение на Димов и попадението не е зачетено.

9 Важна намеса на Ейолфосн при бърза контра на варненци.

8 Силен шут на Иван Горанов, топката среща тялото на бранител и излиза в корнер.

6 Центриране на Живко Миланов, което не затруднява вратаря на гостите.

1 Начало на двубоя!

Източник: Novsport

Последни новини