НА ЖИВО В NOVSPORT: ЦСКА с нов опит да победи Лудогорец на "Армията", Ахмедов титуляр! (СЪСТАВИ)

НА ЖИВО В NOVSPORT: ЦСКА с нов опит да победи Лудогорец на

Novsport

05-07-2020, 19:50

Тази вечер от 21:00ч. ЦСКА приема Лудогорец на стадион "Българска армия" в среща от 3-ия кръг на шампионския плейоф в efbet Лига.

"Червените" ще направят 14-и опит да победят разградчани на свой терен. В досегашните 13 срещи в столицата "Орлите" имат 4 победи и 9 мача са завършили наравно.Лудогорец вече си осигури 9-ата поредна титла и до края на сезона ще играе само за удоволствие и за честта си. Това може и да се отрази на концентрацията на отбора тази вечер, но пък ЦСКА е достатъчно сериозен дразнител, за да накара играчите в зелено да се раздадат докрай. Още повече, че в предния кръг те показаха, че все още не са в отпускарски режим и прегазиха Локомотив (Пловдив) с 6:1.

Червените" се нуждаят от победа в този мач, за да могат да се възползват от грешката на Левски вчера (б.а. - 1:2 срещу Славия) и да се изкачат на втората позиция във временното класиране. Именно сребърните медали са основната цел пред тима до края на сезона, след като преди дни той не успя да спечели Купата на България, след като загуби на финала с дузпи от Локомотив (Пловдив).

Това поражение доведе и до смяната на треньора Милош Крушчич, който бе заменен от Стамен Белчев. Добрата новина за "Арейците" е, че именно при Белчев тимът постигна единствената си победа над Лудогорец досега (б.а - 2:1 през 2017 г. в Разград). Иначе в общата статистика между двата тима "Орлите" имат категорично предимство от 13 победи, 12 равенства и 1 поражение.

Срещата на "Българска Армия" можете да гледате на живо тук:

ЛИНК 1

ЛИНК 2

ЛИНК 3

Най-интересното пък ще бъде проследено за Вас от novsport.com чрез чат-описание

ЦСКА - Лудогорец 0:0

Стартови състави:

ЦСКА: Бусато, Занев, Жеферсон, Кери, Евандро, Мазику, Турицов, Тиаго, Ахмедов, Гълъбов, Али Соу

Лудогорец: Стоянов, Недялков, Терзиев, Анисе, Чибота, Сисиньо, Жоржиньо, Григоре, Баджи, Вандерсон, Каули

Източник: Novsport

Последни новини