Нанков: Добър мач за нас, можеше да бием и с повече

Нанков: Добър мач за нас, можеше да бием и с повече

Topsport.bg

02-04-2022, 22:13

Помощник-треньорът на ЦСКА Анатоли Нанков, сподели задоволството си от успеха с 1:0 срещу Берое. Той призна, че червеният картон за Карло Мухар е бил напълно заслужен, но не и този на Стойчо Младенов.

"Добър мач за нас, можеше да бием и с повече, ако не бяха пропуските през първото полувреме. Бяхме агресивни, всички искаха да победим. Доволни сме от всички футболисти", започна той.

"Търпението беше важно. Имаше повече нервност, но това е нормално след последните резултати. Бяха припряни играчите, но съм щастлив, че показаха добър футбол".

"Има време до края. Отдалечихме се от първото място, но всеки отбор има спадове. Това се случи и при нас, за жалост. С днешната игра ще навлизаме във все по-добра форма".

"Жорди е най-класният ни нападател и вкарва постоянно. Онзи ден се прибра от квалификации. Честитя му класирането за Световното. Момчето може би не е напълно възстановено, но днес се стара и се радваме за него".

"За нас всички мачове са важни. Мисля, че ще бъде, на нужното ниво, за да се класираме за финал. В първенството искаме да се представим по най-добрия начин. Дано се подобряваме и да играем все по-добре".

"Червеният картон на Мухар беше напълно заслужен. Нямам обяснение за агресиваната му игра. За Стойчо не мога да кажа. Размениха няколко реплики с главния съдия. Не мисля, че заслужаваше да бъде изгонен".

"Хубаво е, че Стоичков и Гриша Ганчев бяха на мача, благодаря и на публиката за подкрепата. Радвам се, че хората се позавръщат. Днес имахме пълната подкрепа на феновете", завърши Нанков.

Източник: Topsport.bg

Последни новини