Неманя Миланович: Трябва да печелим тези мачове

Неманя Миланович: Трябва да печелим тези мачове

Topsport.bg

20-10-2023, 19:01

Старши треньорът на Крумовград - Неманя Миланович бе разочарован след нулевото равенство срещу Етър. Той сподели, че винаги е добре, когато не допуснеш гол у дома, но все пак съжалява, че неговият тим не успя да стигне до победата.

"Мисля, че контролирахме мача от началото. През първата част не създадохме чисти възможности, но бяхме пред наказателното поле на противника. Можеше да отиграем някои ситуации по-добре. Не започнахме по същия начин второто полувреме - Етър влезе в мача и имаше възможности да контраатакува. След 25 минути започнахме отново да контролираме мача. Опитахме да отбележим гол, но и противникът игра добре в дефанзивен план и не ни позволи да създадем добри възможности.

Винаги е добре, когато не допуснеш гол у дома. Трябваше да победим днес. Тези мачове трябва да ги печелим. Оттук нататък нашата концентрация е за следващия ни мач срещу Славия. Мога само да поздравя Етър за този силен мач в дефанзивен план.

Всеки мач е труден. Победихме Ботев (Враца) само с 1:0, но и това е достатъчно. Днес просто не успяхме да отбележим. Очакват ни тежки двубои след Славия. Трябва да играем умно, няма значение дали Славия е в подем или криза. Те ще направят всичко възможно да се издигнат нагоре. Ще се опитаме да се възстановим и да стигнем до положителен резултат".

Източник: Topsport.bg

Последни новини