Ники Костов: Всички мачове са важни, но дербитата са по-специални

Ники Костов: Всички мачове са важни, но дербитата са по-специални

Topsport.bg

27-09-2023, 20:25

Наставникът на Левски - Николай Костов говори след успеха с 2:0 над Славия. Той похвали своите футболисти, които играха почти цял двубой с човек по-малко.

"Още в началните минути на мача бяхме добре разпределени по терена и доминирахме тотално. Точно, когато очаквахме да отбележим гол - получихме червен картон. Не сме давали указания на играчите да играем защитно. Играхме балансирано и вкарахме гол, а от там започнахме да играем по-умно. Геройска игра на момчета в тази среща, успехът ни е много ценен.

И друг път сме играли с тази система. Асими Фадига беше един от най-активните ни играчи преди да получи червен картон, който обаче ни промени сметките. Славия си намери положенията, играха много добре, радвам се, че пропуснаха най-чистото си положение.

Ние сме на такъв етап, в който трябва да работим да бъдем по-устойчиви в моментите, в които отнемем. Развивам доста рискован стил на игра, доволен съм от играчите, защото се влагат максимално в тренировъчния процес и мачовете.

Всички мачове са важни, но дербитата са по-специални. Надявам се да се подготвим добре. Младите ни играчи са много добре дисциплинирани и се надявам да се възстановим максимално за следващия мач и да играем на ниво", завърши Николай Костов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини