Нови шест мача от 12 кръг за първенството на областна група Струма-2 ще се изиграят по терените на община Петрич

Нови шест мача от 12 кръг за първенството на областна група Струма-2 ще се изиграят по терените на община Петрич

Novsport

03-12-2020, 12:34

 В Михнево местния Ураган ще домакинства на отбора на Яворница от едноименното селище. Капитанът на Ураган Александър Тилев сподели, че организацията им за този мач е на много високо равнище. Футболистите са с настройката да победят в този двубой и да се класират колкото може по-напред. „Познавам много добре играта на гостите и всичко това съм обяснил на колегите. В отбора на Яворница играят няколко футболисти, които са преминали и през мъжкия отбор на ОФК Беласица, между които Боби Яков, Методи Стоименов-Гелс, Фейзи Бекташев. Ще ни бъде много трудно, защото отборът на гостите, макар и като новак в групата, показва добри игри и ненапразно е сред първите 6 във временното класиране. Независимо от всичко, ще спечелим този двубой”.

В Самуилово четвъртия във временното класиране отбор на Калабак ще посрещне осмия – Вихър Кавракирово. В изминалия кръг футболистите от Самуилово победиха като гости Огражденец Кърналово, а Вихър в продължението победиха с 3:2 силния отбор на Яворница. Президентът на Калабак е повече от сигурен, че ще бъдат краен победител в този двубой, който ще се играе на отлично подготвен терен като за голям мач.

В Марикостиново отборът на Струма ще приеме Огражденец Кърналово. В изминалия кръг беше присъден служебен резултат за отбора на Струма в Генерал Тодоров. Гостите претърпяха загуба като домакини от Калабак Самуилово. В този двубой повече от ясно е, че четата на Атанас Терзиев не само ще спечели, но и ще гони победа с по-убедителна разлика, за да запази шансовете си за атакуване на първото място за в бъдеще.

В село Беласица едноименния тим ще домакинства на Локомотив Генерал Тодоров. Това всъщност ще бъде опашкарското дерби между последните два отбора в таблицата. Капитанът на домакините Кирил Стамчев се надява в този мач неговите колеги, които са с много малък опит, защото са на по-малка възраст, да играят стегнато и мобилизирано и да запишат втората си победа от началото на първенството. За отбора на гостите единствения проблем е дали ще могат да се съберат футболистите, защото са работещи и по тази причина напоследък не се явяват и се стига дÐ

 ¾ неприятни загуби, които ги отведоха на предпоследното място в таблицата.

Отборът на Стрела Петрич ще домакинства на Граничар Кулата в Кърналово. Символичните домакини се водят от известния футболист Щерю Димитров-Ромарио. Неговият тим до момента има само една победа и едно равенство и заема десето място в таблицата. Отборът на Граничар е девети с 6 спечелени точки. Наставникът на гостите Витко Андонов-Дон Витоне е уверен, че футболистите ще се съберат и ако това стане факт, то със сигурност ще запишат третата си победа, и да подобрят класирането си.

В Коларово ще се играе дерби мачът  между отбора на Подгорец и Светкавица Митиново. До момента отборът на домакините е единственият без загуба от началото на настоящото първенство. Отборът на гостите, който през последните няколко първенства беше водещ в групата, изведнъж през есенния дял на настоящото първенство показва учудващо колебливи игри и неочаквани резултати, в резултат на което се озова на пето място, което не отговаря на истинските възможности на футболистите. Дори и президентът на клуба няма отговор на въпроса на какво се дълж

 и това колебливо представяне на отбора през настоящото първенство. Той е уверен, че за дерби мача в Коларово футболистите ще играят мобилизирано  и отговорно, за да излязат с чест от двубоя.

Източник: Novsport

Последни новини