Новият "син" любимец: Огромен дар е да тренирам под ръководството на Стоилов

Новият

Topsport.bg

19-03-2022, 20:26

Плеймейкъръ на Левски - Илиян Стефанов даде мнението си след победата на Левски над Локомотив (София) в мач от 24-ия кръг на efbet Лига. "Сините" се наложиха с минималното 1:0, като именно Стефанов вкара единственото попадение в срещата. Това бе и дебютен гол с екипа на Левски за полузащитника.

"Най-важно преди всичко е победата. Мисля, че до някаква степен изпълнихме това, което треньорът искаше, въпреки че трябваше да вкараме повече от положенията си.

Колективът е невероятен, всеки се старае на тренировки. Помагаме си, лидерите в отбора постоянно подават ръка на по-младите, така че при нас ще има тепърва много възможности и ние трябва да показваме по-доброто лице на Левски.

Разбира се, че за мен е един огромен дар да тренирам под ръководството на господин Стоилов. Оставам постоянно след тренировки да тренирам. По-скоро в нападателен аспект са тези тренировки - да се уча да вкарвам голове, да си изчистя играта и тя да се определя от самото майсторство.

Имаме време, в което да се подготвим. Желая на момчетата в националните им отбори успех и да се върнат здрави. Ще имаме контроли по време на тази пауза, които да използваме по най-добрия начин, за да се подобрим в детайлите, които ни куцат. Аз съм благодарен много на Локомотив, най-вече на когото трябва, на господин Василев. Той ми подаде ръка тогава и все още се чувам с него и до днес. Благодаря им на Локомотив (София)", заяви Стефанов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини