Обертан няма намерение да напуска Левски

Обертан няма намерение да напуска Левски

Novsport

27-02-2018, 18:08

Футболният мениджър Николай Жейнов беше гост в предаването "На ринга" в Livesport.bg с водещ Филип Петрунов. Агентът се спря на редица актуални теми, като нямаше как да подмине и Левски. Жейнов осъществи доста трансфери на "Герена" през лятото на 2017-а, но през тази зима не беше така.

"Нямам идея как се стигна дотук и не ме интересува, но явно в Левски имат вътрешни проблеми. Може би Асен Букарев има силна аргументи и няма да каже неща без да е аргументиран. Въпросът е как клубът ще работи по европейски, а всичко друго е опира до време. Нямам нито един мой футболист в Левски през зимата, след като преди това направих 5-6 трансфера. Странно е, че всички трансфери станаха в края. Говореха, че искат да наблюдават новите, но явно не се спазват тези неща. Стават някои неща, които не са нормални за такъв клуб", заяви Жейнов.

"От контактите, които имам в Румъния, ми казаха доста уклончиви неща за Ривалдиньо. Освободен от Динамо Букурещ, който играе слаб полусезон, да дойде в Левски, е странно...", добави той.

"Обертан се чувства добре тук. Виждате, че в последния мач вкара два гола. Трансферът на Обертан и трансферът на Ривалдиньо - ще ги сравня забавно.  По-трудно е с голям крак да влезеш в малка обувка, отколкото обратното. Всички знаят класата на Обертан. Ривалдиньо е малкото краче, което влиза в голяма обувка. Щом всички са били съгласни, трябва да стоят зад тези футболисти."

"Той има още години и половина договор с Левски - до 2019-а лятото. При изгодна оферта, след края на сезона, могат да седнат и да коментират, както при Каранга. Сватба се прави от двама."

Източник: Novsport

Последни новини