Перун загуби с 0:2 от Надежда (Доброславци)

Перун загуби с 0:2 от Надежда (Доброславци)

Novsport

30-08-2020, 14:56

С два леки гола, отбелязани до 20-та минута от Калоян Бонев и Мартин Истатков, отборът на Перун претърпя загуба като домакин срещу Надежда Доброславци.

И в двете ситуации сякаш защитата на Перун беше заспала и остави вратаря Атанас Тъпигьозов да бъде успешно обстрелван отблизо на два пъти.

Наставникът на Перун Благовест Ангелов направи размествания и някои смени, което даде своя положителен резултат.

В 25-та минута Йордан Харизанов накара вратаря на гостите да се разпъне докрай и да избие кълбото.

Десислав Токов след точен пас намери Атанас Топалов пред наказателното поле на гостите, но насочената топка от нападателя на Перун профуча на сантиметри от противниковия вратар.

До края на първата част на мача по едно голово положение проиграха Иван Георгиев за домакините и Мартин Истатков за гостите.

Второто полувреме премина изцяло под диктовката на футболистите на Перун. Гостите се затвориха отзад и разчитаха напред на бързи контраатаки чрез Пол Отофе, Мартин Истатков и Калоян Бонев.

Атаките на домакините бяха отвсякъде, но все нещо не достигаше на Атанас Топалов, Иван Атанасов, Роберто Харалампиев и Йордан Харизанов да се стигне до промяна на резултата.

Десислав Токов напълно обезличи Пол Отофе и Мартин Истатков и заедно с Красимир Ангелов внесоха спокойствие сред защитния вал на Перун.

В даденото 5-минутно продължение Борислав Бориславов изскочи сам срещу вратаря на Перун, но уцели лявата странична греда зад Атанас Тъпигьозов.

Асистент съдиите Мартин Никифоров и Тони Кирилов бяха безупречни и помогнаха много на главния арбитър Иво Ценов срещата да протече на нужното равнище.

След мача наставникът на Перун Благовест Ангелов сподели:

"Две елементарни грешки – два гола в нашата врата и загуба, която не заслужавахме.

Преди да излязат футболистите на терена дадох указания за заиграем преса, но за жалост някои от футболистите не се вслушаха в моите думи и така се стигна до домакинска загуба. Десислав Токов и Красимир Ангелов се справиха отлично със задачата си в защитния вал на отбора. 

През второто полувреме изпуснахме много голови положения, но вратаря на Надежда беше невероятен и отрази майсторски ударите на Атанас Топалов, Иван Атанасов, Йордан Харизанов и Роберто Харалампиев."

Източник: Novsport

Последни новини