Петър Колев: Донякъде имахме и късмет с ВАР

Петър Колев: Донякъде имахме и късмет с ВАР

Topsport.bg

05-11-2021, 19:17

Треньорът на Берое - Петър Колев не скри задоволството си след победата на заралии над Локомотив (София) в двубой от 14-ия кръг на efbet Лига. Ето какво каза той:

"Радвам се, че играчите се представиха добре. Това ни е четвъртият мач за 12 дни. Изиграхме го на необходимото ниво и завършихме тежък цикъл. Победата ни е категорична без никакви условности.

Допуснахме един-два шанса, но е нормално когато сме гости и се опитваме високо да играем. Единствено съжалявам, че не успяхме докрай да реализираме някои моменти, някои атаки, с които резултатът да стане по-впечатляващ.

Имахме възможността да реализираме. Донякъде имахме и късмет с ВАР. Радвам се, че Лебон и Тунгара успяха да вкарат. Камбуров е ясен. Ние работим ежеседмично върху завършващата фаза. Имаме доста голям брой точни удари, но ефективността ни до днес не беше така добра.

Има своите особености системата, но не разполагаме с достатъчно чисти крила в момента. Фал е контузен, Камара също. В хода на мача няма да имам добра опция. Играчите се справят добре. Преди съм ви казвал, че играчите трябва да свикват на нови позиции, което е добре и за тях, и за отбора.

Първо, играчите ще починат след тези 12 дни, които бяха натоварващи за нас. След това ще искаме играчите, които са с по-малко ритъм, да са готови за оставащите тежки мачове. Надяваме се с една добра подготовка по време на паузата да завършим подобаващо есенния дял от шампионата", каза Колев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини