Пирин - ФК ЦСКА 1948, гостите изравниха от дузпа!

Пирин - ФК ЦСКА 1948, гостите изравниха от дузпа!

Topsport.bg

17-07-2022, 20:52

Пирин (Благоевград) е домакин на ФК ЦСКА 1948 в един от най-интригуващите сблъсъци от втория кръг в efbet Лига. Двубоят е тази вечер от 21:00 часа. Опонентите започнаха по различен начин новия шампионат.

"Орлетата" стартираха със загуба 1:2 при визитата си на Локомотив (Пловдив) и сега ще се опитат да се реваншират пред собствена публика.

"Червените" пък удариха с 1:0 Левски въпреки че повече от едно полувреме играха с човек по-малко.

Сега играчите на Любослав Пенев ще искат да затвърдят високата си заявка от първия кръг и да вземат втора поредна победа.

Те направиха силна серия в контролите и реално са без загуба в контролите. Преди месец те биха и контрола в Банско орлетата с 3:0.

През миналия сезон на стадион "Христо Ботев" в Благоевград домакините стигнаха до изразителен успех с 4:1.

Във втория мач в София ФК ЦСКА 1948 победи с 1:0. Любопитно е, че тогава и двата гола за тима от столицата срещу "орлетата" отбеляза Ивайло Чочев от дузпа.

Пирин няма да може да разчита на голмайстора си Станислав Костов, тъй като има фрактура на ръката от първия мач от шампионата. Други сериозни проблеми пред наставника Красимир Петров няма.

Любо Пенев има доста кадрови проблеми и няма да може да разчита на наказания Стефан Цонков, както и на Чочев, който е контузен. Аут за мача е и Денислав Александров, докато Симеон Петров все още е не в оптимална кондиция.

Източник: Topsport.bg

Последни новини