Пуснаха тениски посветени на отпадането на Левски от Вадуц

Пуснаха тениски посветени на отпадането на Левски от Вадуц

Novsport

28-09-2018, 22:22

Дни преди Вечното дерби, когато полицията забранява да се продават билети в деня на мача, а самият сблъсък противопоставя първия и втория в класирането на Първа професионална лига, феновете на ЦСКА ще могат да закупуват още един нов  артикул от фенмагазина на "Армията".

Това са тениските "The great geography discoveries", които бяха посветени на отпадането на Левски от Лига Европа от Вадуц от Лихтенщайн. 

Тениските са продължение на онези, направени преди време - Euro idiots on tour, които включваха резултатите на Левски от 1987 година срещу ОФИ Крит до БАТЕ Борисов през 2008-ма включително.

Този път списъкът е разширен и обогатен, като започва с далечната 1971-ва и отпадането на сините от холандския Спарта Ротердам, а в списъка е добавен и Вадуц, който съвсем наскоро беше включен в една от песните от червения фолклор. На лицeвата част надписът е променен - сега е изписано The great geography discoveries, а шрфтът е подобрен. На гърба, под надписа Football adventures of Euro idiots, са изредени резултатите на Левски.  

Тениските са с размери S, M, L, XL, XXL и XXXL, изцяло черни, с бели надписи.

Източник: Novsport

Последни новини