РАЗКРИТИЕ НА NOVSPORT: Сърбин е фаворит за нов треньор на Лудогорец!

РАЗКРИТИЕ НА NOVSPORT: Сърбин е фаворит за нов треньор на Лудогорец!

Novsport

19-12-2020, 17:50

Сърбинът Иван Йованович е фаворит за нов треньор на Лудогорец, съобщиха медии в западната ни съседка. Проверка на Novsport в мениджърските среди показа, че това наистина е така. Твърде възможно е назначението да бъде обявено в следващите няколко дни. 

Утре Лудогорец приема Ботев (Пд) в последния си мач за 2020 година и за последно ще бъде воден от временния треньор Станислав Генчев. Очаква се младият специалист да влезе в щаба на Йованович.

Сърбинът направи фурор с Апоел (Никозия) преди години, като спечели 4 титли на Кипър и го вкара в Шампионската лига. Нещо повече - през пролетта на 2012 година отборът стигна до исторически четвъртфинал с Реал (Мадрид) в най-комерсиалния европейски футболен турнир.

За последно Йованович бе начело на националния отбор на ОАЕ, но си тръгна през април заради пандемията от коронавирус и спирането на футбола в световен мащаб. Той е на 58 години и като треньор е работил още в Гърция и Саудитска арабия. Като футболист е изкарал по-голямата част от кариерата си в Ираклис (Солун)

Източник: Novsport

Последни новини