Саша Илич: Загубихме по същия начин както в Разград

Саша Илич: Загубихме по същия начин както в Разград

Topsport.bg

30-04-2023, 23:28

Старши-треньорът на ЦСКА - Саша Илич, коментира загубата с 0:1 от Лудогорец. Той заяви, че е горд от показаното от своите футболисти. Според него "армейците" са заслужавали да победят, тъй като са имали повече голови положения.

"Дерби мачовете са такива, има доста нерви, прекъсвания на играта, но честно да ви кажа аз съм доволен и съм горд от това как изглеждаха моите футболисти. Боли ме, че изгубихме, имахме много повече положения от Лудогорец. Отбори като Лудогорец понякога успяват да претворят в гол и един удар към вратата.

Отново ви казвам дерби мачовете са такива. С един удар се решава мача. Важното е, че видяхме, че можем да се борим с Лудогорец. Загубихме по същия начин както в Разград. Играхме много добре, но не победихме.

Това мисля, че когато получиш гол никога не е само заради един футболист. Всички трябваше да са концентрирани. Това е вторият гол, който допускаме от корнер. Когато играеш пред такава публика, трябва да си максимално концентриран и да не допускаш подобен гол".

Такива неща се случват на дерби мачовете, когато стадионите са пълни както днес. Това, което ми хареса много е, че стадионът беше препълнен. Вече 10 месеца съм тук и стадионът за пръв път беше пълен стадионът до дупка. Ако всеки мач е така, футболистите, ще дават много повече от себе си.

Ще се борим до края. Имаме още седем мача до края. Два мача от редовния сезон, пет трудни мача от плейофите. Дори да бяхме победили, нямаше да е ясно нищо. Ще се борим до края. Бих желал всички седем мача до края на победим. Да играем така и да ги спечелим. В четвъртък имаме мач с Хебър - отбор, който се бори за оцеляване в елита. В момента ще мислим за този мач", каза още наставникът на ЦСКА.

Източник: Topsport.bg

Последни новини