Саша Илич: Харесва ми, че показваме енергия - това значи, че напредваме

Саша Илич: Харесва ми, че показваме енергия - това значи, че напредваме

Topsport.bg

25-07-2022, 23:01

Старши-треньорът на ЦСКА - Саша Илич, изрази надежди, че отборът му ще продължи да се развива във възходяща линия. Тази вечер "армейците" го зарадваха с трудна, но сладка победа над Черно море.

"Доволен съм от енергията и влагането на всички футболисти в мача. Ако искаме да постигаме добри резултати, трябва да играем така енергично. Отново се получаваха ситуации, в които губихме елементарни топки. Най-вероятно ще има отбори, които ще могат да използват това срещу нас. Прекалено много бързаме в играта и затова грешим. Още веднъж искам да поздравя моите футболисти за енергията и фантастичната игра, която показаха.

Трябва много работа по време на тренировката, надявам се, че ще дойде и още някой футболист, който ще увеличи конкуренцията. Харесва ми, че показваме енергия - това показва, че напредваме. Новият футболист от Норвегия? Сигурно е много качествен футболист. Много е хубаво, че той вече има игрови опит през сезона. Можем веднага да го използваме, тъй като няма нужда от подготовка и адаптация. Както и другите отбори, и ние работим за статичните положения по време на тренировките, това е много важно за нас.

Трябва да се движим много повече, днес имахме достатъчно положения, липсваше финалното докосване. Съгласен съм, че е трудно, но имаме 24-25 футболисти, трябва да използваме всички футболисти, които имаме. Младен Кръстаич ли? Просто се случи, че се събрахме двама сърби, сега и селекционерът, Загорчич също е тук. С Кръстаич сме играли дълги години и в Партизан, и в националния отбор. Мисля, че той ще донесе нужната енергия, което да задвижи нещата в българския футбол. Пожелавам му успех", каза Саша Илич.

Източник: Topsport.bg

Последни новини