Саша Илич: Ще идглеждаме по-добре с Лудогорец

Саша Илич: Ще идглеждаме по-добре с Лудогорец

Topsport.bg

03-10-2022, 19:51

Треньорът на ЦСКА Саша Илич говори след победата с 2:1 над Пирин (Благоевград). Ето какво каза той:

"Най-важното днес е, че спечелихме трите точки. Ако трябва да говорим за играта, това е един от най-слабите мачове според мен. Предполагам, че влияние оказва и загубата от Левски. Имахме няколко футболисти в националните си отбори, но това не е оправдание за слабата ни игра.

Изобщо не можем да говорим за подценяване. Пирин е доста качествен отбор и спечелихме трите точки днес благодарение на късмета. Това, което ме притеснява, е дисциплината на футболистите ми, но все пак спечелихме.

Със сигурност ако повторим тези грешки, няма да бъде добре срещу Лудогорец. Имаме една седмица, в която да се подготвим и мисля, че ще идглеждаме по-добре с Лудогорец.

Промяната на системата ни донесе доста добри неща в офанзивен план в първия половин час, но в дефанзивен план не стояхме добре и затова се наложи връщане към старата постройка.

Изобщо не трябва да повтаряме показаното днес. Трябва да сме дисциплинирани, да изглеждаме като отбор, за да се представяме на по-добро ниво.

Шагоян е един от футболистите, които могат да ни донесат много в офанзивен план, защото може да играе един на един и ни помогна да се подобрим. Що се отнася до останалите футболисити, които привлякохме наскоро, те със сигурност ще получат шанс", каза Илич.

Източник: Topsport.bg

Последни новини