Сензациите в пресата: Фенове на Галатасарай приветстват Роберта, Ботафого плаща на играчи с парите от Сантана

Сензациите в пресата: Фенове на Галатасарай приветстват Роберта, Ботафого плаща на играчи с парите от Сантана

Novsport

01-08-2020, 09:24

Сензациите в родната преса на 1 август, събота, 2020 година:

Тема Спорт: Фенове на Галатасарай приветстват Роберта

Нападателят на Левски Найджъл Роберта, който усилено е спряган за преминаване в турския гранд Галатасарай, бе "атакуван" от фенове на лъвовете в една от социалните мрежи.

Според турските медии нидерландецът е считан за сигурно ново попълнение на Чим Бом това лято. Сините в момента избират най-добрата оферта от финансова гледна точка за атакуващия футболист, за да се закърпи бюджетът.

Роберта бе публикувал снимка в една от социалните мрежи, а под нея фенове на турския гранд написаха: "Ела в Галатасарай" и "Стани лъв". Това бяха едни от коментарите, а по-долу привържениците на тима продължиха с "атаката си" към нидерландеца, като приветстваха и за "добре дошъл".

Наскоро изпълнителният директор на Левски Павел Колев призна, че Найджъл Роберта и Паулиньо са едни от най-конвертируемите футболисти на сините и двамата са най-близо до трансфер. Столичани могат да вземат добри пари също така и от продажбата на Холмар Ейолфсон и Станислав Иванов, но до момента от "Герена" не са обявили изходящ трансфер.

Меридиан мач: Ботафого даде заплати с парите от Алекс Сантана

Един от най-сериозните бразилски клубове - Ботафого, явно е във финансова криза.Това разкри местното издание- Fogao.net. Според тях играчите на клуба не са получавали заплатите си за май и юни и повечето от тях са започнали да недоволстват. Назряващият бунт е бил овладян с парите от Лудогорец по трансфера на Алекс Сантана. Става дума за 780 000 евро. Като част от сделката в посока Ботафого замина и 30-годишният централен защитник Рафаел Форстър. Сега на футболистите на бразилския клуб шефовете дължат само месечните възнаграждения за месец юни. Служителите обаче не са взимали пари от април, става ясно от материала.

Източник: Novsport

Последни новини