Сензациите в пресата: Цонев с 10 000 лева заплата в Левски

Сензациите в пресата: Цонев с 10 000 лева заплата в Левски

Novsport

09-09-2020, 09:25

Вижте най-интересните заглавия в родния спортен печат днес, 9-ти септември 2020г. 

Тема Спорт: Боби Цонев взима тавана на заплатите в Левски

Халфът Борислав Цонев ще получава тавана на възнагражденията в Левски, който е определен на 10 000 лева. Юношата на клуба подписа като свободен агент, като преди това прекрати договора си с хърватския Интер Запрешич.

25-годишният футболист ще направи повторния си дебют за Левски в неделя, когато отборът домакинства на Етър. Той се очертава като сигурен титуляр в състава на треньора Георги Тодоров. Таванът на заплатите ще прибира и друг от новите - централният бранител Живко Атанасов.

С по-високи заплати в Левски са само легионерите, които може да бъдат трансферирани във всеки момент. Това са Холмар Ейлфсон, Стайн Спиерингс, Паулиньо, Насиру Мохамед и Найджъл Робърта. Исландецът прибира 30 000 евро месечно и се очаква до 15 септември той да напусне "Герена".

Maч Телеграф: Робърта аут за Етър

Голмайсторът на Левски Найджъл Робърта най-вероятно ще пропусне и мача с Етър, който е в неделя (13 септември) на "Герена", заради контузия.

Нападателят, който не играе с особено голямо настроение от началото на сезона, не взе участие в гостуването на Монтана в предния кръг заради травма. Дори без него "сините" спечелиха с 4:0 на "Огоста". Преди това Левски беше вкарал само 1 гол от началото на сезона - дело на Паулиньо срещу Арда Кърджали (1:1).

Робърта продължава тренировки във фитнеса заедно със Симеон Славчев.

Източник: Novsport

Последни новини