Септември - Ботев (Враца) 3:1

Септември - Ботев (Враца) 3:1

Topsport.bg

05-06-2023, 18:29

Септември приема Ботев (Враца) в последен двубой от плейофната група с отборите, борещи се за оцеляване в efbet Лига. Мачът на стадион "Васил Левски" е от 18:30 часа.

Крайният изход от срещата няма кой знае какво значение за двата тима, тъй като вече е ясно, че столичани със сигурност изпадат, а футболистите на Даниел Моралес пък си гарантираха оставане в елита и през следващия сезон. Септември и Ботев ще търсят път обратно към победите, тъй като загубиха последните си два шампионатни мача.

При успех врачани ще останат на върха в долната шестица, но от другата страна тимът на Красимир Балъков ще иска да избегне последното място в класирането. В рамките на редовния сезон днешните съперници на два пъти завършиха наравно.

Домакините нямат сериозни кадрови проблеми, а след изтърпяно наказание се завръщат Валентин Йосков и Мартин Стоянов. Моралес също ще може да разчита на най-добрите си футболисти в търсене на успешен завършек на кампанията.

Главен съдия на срещата е Ивайло Ненков, с помощници Никифор Велков и Мартин Мачев. С ВАР ще се занимават Хриси Гутева и Димитър Русев, а делегат на БФС е Неделчо Михайлов. Работата на реферите зорко ще следи Йордан Иванов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини