Славия влиза в здрава битка с Черно море на старта на новия сезон

Славия влиза в здрава битка с Черно море на старта на новия сезон

Novsport

09-08-2020, 07:54

 Славия приема Черно море днес от 21:00 часа в първи мач за двата тима от новия сезон.

Старши треньорът на домакините Златомир Загорчич ще използва опитния Димитър Рангелов в ролята на плеймейкър. Нападателят се завърна това лято на стадиона в "Овча купел" и Заги се надява, че той ще помогне най-много с опита. Сърбинът планира бившият национал да действа зад нападателя Цветелин Чунчуков и пред двойката дефанзивни халфове. Там ще бъде върнат Филип Кръстев, който през пролетта и при доиграването на сезона действаше зад тарана. Кръстев ще си партнира с Янис Карабельов, за когото днешният мач с Черно море ще е последен за Славия. Във вторник той лети за Русия, за да мине прегледи и да подпише с местен тим. На дясното крило вместо контузения Емил Стоев ще започне Георги Йомов.

От своя страна наставникът на варненци Илиан Илиев има колебания относно новото попълнение Стефан Велев. В средата на терена специалистът залага на тандема Панайотов - Патрик Андраде. Ако Велев започне, някой от двамата ще седне на пейката. Има обаче и друга опция за Стефан - поста зад нападателя Исмаил Иса. Там първи избор е синът на Илиан Илиев.

Дълго време играчите на Черно море бяха под карантина, след като прекараха коронавируса, и не успяха да проведат пълноценна подготовка.

Източник: Novsport

Последни новини