Спартак Вн се закани на Локо Сф

Спартак Вн се закани на Локо Сф

Novsport

28-09-2020, 11:16

"Срещу Локомотив (София) ще се види какво е нивото ни и каква ще е насоката ни за работа". Това заяви за "Петел" треньорът на Спартак (Варна) Васил Петров преди утрешната среща за Купата на България между двата отбора в Морската столица.

"Не вярвам Локомотив да ни подцени. Те са добър отбор и са на върха във Втора лига, но ние пък сме първи в Трета. Гледахме мачове на съперника, разучили сме го и знаем каквото трябва за него. Нашите верни фенове искат такива мачове и ние ще се раздадем максимално на терена. Надявам се да се получи футболен празник", допълни Петров.

Специалистът няма да разчита на трима основни футболисти. Янчо Андреев ще изтърпява втория мач от наказанието си, а Кристиян Върбанов и Тугай Неджет са с контузии от последния двубой с Попово.

"Неприятно е, че не мога да ги използвам, но от друга страна разполагаме с достатъчно футболисти и тези, които заменят отсъстващите титуляри, ще искат да се докажат", каза още Васил Петров.

Двубоят от първия кръг в турнира за Купата на България между Спартак и Локомотив (Сф) е на 29 септември (вторник) от 16.00 часа на стадион "Спартак". При равенство в редовното време, предстоят продължения, а при ново равенство в тях, победителят ще бъде определен след изпълнение на дузпи.

Източник: Novsport

Последни новини