Станислав Шопов: Всички в Нидерландия знаят ЦСКА, щастлив съм, че съм тук

Станислав Шопов: Всички в Нидерландия знаят ЦСКА, щастлив съм, че съм тук

Topsport.bg

21-10-2022, 16:18

Станислав Шопов даде интервю пред клубната телевизия на ЦСКА. "Той е един от талантливите и скромни футболисти, от които България има нужда. Все още млад и в началото на своя път, той е твърдо решен да работи здраво и да се развива във всяко отношение, за да оправдае доверието и надеждите, които съпътстват името му. След като прекарва последните две години в Нидерландия, сега е благодарен, че в ЦСКА има възможност да играе и тренира на най-високо ниво", написаха "червените" на своя сайт.

"Всички в Нидерландия знаят ЦСКА. Щастлив съм, че съм тук!", казва Станислав Шопов в интервю за сайта на клуба. За победата над Ботев и чувството целият стадион да те изпрати с аплодисменти, за целите на "червените" и подкрепата от треньори и съотборници, както и още:

"Отборът на Ботев Пловдив се беше подготвил много добре. Те бяха избрани същата като нашата схема и стана битка на терена. В крайна сметка ние спечелихме. В рейсът си казахме, че тази победа е много важна за нас и предстоят още три тежки гостувания, които трябва да вземем.

Чувството е невероятно, когато и от двете публики те аплодират, за което съм им благодарен. Със сигурност бе по-емоционално за мен, защото аз съм израснал в Ботев и съм благодарен за уважението.

Ние тренираме цяла седмица, за да зарадваме тези хора, които идват да ни гледат. Те са нашия 12-ти играч. За нас в ЦСКА само и единствено победата е важна. Дали побеждаваме или губим, трябва веднага да мислим за следващия мач.

Лично за мен се справяме добре със схемата 3-5-2. С Лудогорец, Хебър и Ботев Пловдив се справихме много добре, но ние като футболисти трябва да се съобразяваме с решенията на треньора. Ако ние играем добре няма кой да ни спре.

В Нидерландия бяха много здрави тренировките, но тук в ЦСКА е по-тежко. Не съжалявам, че се върнах, защото играя за най-добрия отбор в България".

Източник: Topsport.bg

Последни новини