Стойчо Младенов: На Лудогорец разрешават да играят в понеделник, но не и на нас

Стойчо Младенов: На Лудогорец разрешават да играят в понеделник, но не и на нас

Topsport.bg

12-12-2021, 16:33

Наставникът на ЦСКА - Стойчо Младенов похвали своите футболисти за силното полувреме срещу Черно море, оказало се достатъчно за важната победа над "моряците" с 2:0. "Червеният" треньор възнегодува остро срещу програмата на неговия тим, която облагодетелствала конкурентите им от Лудогорец.

"Още първото полувреме можеше да си решим мача. Имахме още две стопроцентови ситуации. Но и 2:0 беше достатъчно. Искаше ми се и трети гол. Знаеше се от какъв мач идваме отпреди 72 часа. Подчертавам 72 часа. Можеше нашият мач да е понеделник. Това са тънки моменти и подсказва тенденцията към ЦСКА. На Лудогорец разрешават да играят в понеделник, на нас не. Играем на по-малко от 72 часа. Това е в ущърб за нас. Кой каквото иска да казва. Аз казвам това, което мисля. Да не се отвличаме обаче в други теми. Много силно първо полувреме, второто започна да личи умората. Намериха сили момчетата да надделеем категорично над Черно море. Поздравления за тях.

Ние мъдрост все още нямаме. Целта беше да ги пресрещнаме малко по-напред или в средната третина на терена. Самата умора си каза думата и на определени моменти отстъпвахме и тази креативност не я постигнахме, която искахме. Грабнаха шанса някои футболисти. Непостоянството се дължи на много причини. Вярвам на техните качества и разчитам на тях.

Още два тежки двубоя, където трябва да излезем крайни победители. Имаме качества, имаме възможността. Дай Боже да възстановим футболистите и 90 минути да бъдат свежи. Имаме професионалисти с нужните качества. Трябва да играем на върха на възможностите си", каза още треньорът на ЦСКА.

Източник: Topsport.bg

Последни новини