Тасков: Как ще дойде някой да инвестира в нашия футбол, кому е нужно днешният мач да се играе?

Тасков: Как ще дойде някой да инвестира в нашия футбол, кому е нужно днешният мач да се играе?

Topsport.bg

06-03-2022, 19:12

Изпълнителният директор на Пирин Таско Тасков излезе с емоционален статус във Фейсбук, с който зададе много наболели въпроси за българския футбол.

Ето какво написа ръководителя:

"Никой ли не осъзнава, че футболът е продукт, който се продава!!! Как ще дойде някой да инвестира в нашия футбол?!?! Кому е нужно днешният мач да се играе?!?! Кому е нужно Локо Сф - Черно море да се играе?!?! Какъв продукт предлагаме на хората?!?!

Шампионска лига ли играем, Лига Европа ли играем, че не можем да отлагаме мачове?!?! Бързо пързаляне с кънки или хокей на лед предлагаме на зрителите?!?!

Как Виктор Кашай се ориентира толкова бързо и назначи дългогодишен служител на БДЖ на мач на Локо Сф и на същия мач беше главен съдия човек, който има повече вкарани голове за този отбор отколкото централните нападатели на същия отбор за последните 2-3 години?!?!

Как на мача Черно море - Пирин се гледа ВАР около 7мин и накрая се тегли черта която показва над 40см, че няма засада, толкова време ли отнема да се отсъди тази "очевадна" игрова ситуация?!?!

Кому е нужно отбор от Ефбет лига да прави подготовка на някаква си дестинация и да не си обяви състава в нито една контрола?!!! В 21 век живеем в информационно затъмнение!!!

Едни отбори се стараят да правят продукт, да подобряват стадионите си, да дават най- доброто на рекламодателите си, за да си рекламират продукта, другите предлагат скъсани винили, висящи въжета, ниви и строежи за фон!!!

Кому е нужно това...дали е нужно някому да представим продукт, заслужаващ някой да инвестира в българския футбол!!!", написа директорът в Благоевград.

Източник: Topsport.bg

Последни новини