Тити Папазов: Високата експертност на Павел Ко­лев може и да ни из­действа още няколко дни отсрочка

Тити Папазов: Високата експертност на Павел Ко­лев може и да ни из­действа още няколко дни отсрочка

Novsport

01-08-2020, 08:12

Левски не плати и в последния час. Вчера, когато беше крайният срок за покриване на текущите задълженията на клуба от 2 200 000 лева, „сините" не успяха да намерят необходимите пари. Припомняме, че в четвъртък вечерта директорът Павел Колев обяви, че ако до петък Левски не изплати въпросните 2 200 000 лева, които дължи на футболисти, персонал и на два клуба по минали трансфери, УЕФА ще накаже „сините" с изваждане от евротурнирите за една или две години.

„Пари няма, но вярваме, че високата експертност на Павел Колев може и да ни издейства още няколко дни отсрочка. Не искам да коментирам повече тази тема, защото сме се разбрали по нея да говори само изпълнителния директор", обясни пред „Меридиан Мач" Тити Папазов, който е собственик на 35 процента от акциите на клуба.

Той все отношение и по атаката към него и Павел Колев от страна на един от тарторите на Сектор Б - Любомир Костадинов -Младежа. „Принципно не ми се коментират теми, които не помагат на Левски. Живеем в демократична държава и всеки има право на мнение. Историята е показала, че който и да бъде в челото на клуба, винаги ще има и „за" и „против" него", каза Папазов.

Припомняме, че заради финансовата криза от „Герена" си тръгна цял куп футболисти - Нуно Рейш, Милан Миятович, Дени Алар, Филипе Нашименто, Мартин Райнов, Деян Лозев, Живко Миланов, Хали Тиам, Франко Мазурек и Станислав Костов.

Очаква се скоро и вратарят Георги Георгиев да скъса договора си с клуба. Вероятно Левски ще си върне младия страж Петър Иванов, който беше пратен под наем в Нефтохимик, за да компенсира напускането на национала. Възможно е и друг юноша - Николай Кръстев, да поеме обратно към „Герена".

Източник: Novsport

Последни новини