Томаш критичен след успеха на Локо над Септември

Томаш критичен след успеха на Локо над Септември

Topsport.bg

07-04-2023, 22:21

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш не остана доволен от поведението на своите футболисти през втората част, въпреки успеха с 2:1 над Септември.

Наставникът на "черно-белите" изтъкна като причина за неточностите на своя отбор подценяването на определени ситуации.

"Искам да поздравя противника и техния треньор. Това е отбор, който не е обременен от напрежение, и играчите им се опитват да играят футбол и им се получава. Всеки тим, който ги подцени в първенството, ще има проблеми.

Изиграхме добро първо полувреме. През първата част не ги оставахме да играят, пресирахме високо и създадохме ситуации, като успяхме да реализираме и гол. През втората част, след като отбелязахме второто попадение, спряхме да играем. Обяснявам си го с подценяване на ситуации. От както съм начело на Локомотив, когато получим гол, виждам неувереност. Постоянно обяснявам, подкрепям, вдъхвам самочувствие, но явно не е достатъчно. Не мога да се сърдя на никого, особено на Тодор Павлов, но със сигурност това влияе", заяви Томаш след срещата.

"През първата част не допуснахме нито една ситуация пред нашата врата. И положенията на Септември ги създадохме ние. Всичко си идва от нас. Подценихме ситуации, които доведоха до напрежение в нашия отбор. Някои от играчите са още момчета, които в главите си не са узрели да са мъже.

Доволен съм от представянето на Матеус и Джовани, които отбелязаха головете. Винаги съм казвал, че на тези футболисти ще им е нужно време за адаптация, за да покажат това, което могат", каза още старши треньорът на Локомотив (Пловдив).

Източник: Topsport.bg

Последни новини