Томаш: Липсва ни просто голът

Томаш: Липсва ни просто голът

Topsport.bg

16-07-2023, 21:00

Старши-треньорът на Локомотив (Пловдив) - Александър Томаш, коментира равенството срещу Ботев в дербито от първия кръг на efbet Лига.

"Всеки се надява да победи, както и ние. Мога да разделя мача на две- доста добро първо полувреме, не ни стигна самочувствие да вкараме гол. През второто полувреме нарушихме структурата, допуснахме контраатаки, лесно губехме топката. Хубаво е, че успяхме да изравним.

Искахме да победим, за да зарадваме публиката. Това, което направиха феновете в тези горещини, е "уау". Мисля, че сме на правилния път. Ако търсим оправдания, винаги можем да намерим - времето, психологическия момент, че изоставаме. Футболистите показаха характер, Липсва ни просто голът.

Това, което видях през първото полувреме, ме обнадеждава, че момчетата се стараят да правят това, което искам. Много е важно това дерби за града. Футболистите, които сега привлякохме, съм им обяснявал каква любов е Локомотив.

През първото полувреме допуснахме гол от нищото, имахме 4-5 ситуации, които можехме да развием по-добре. Ботев е променен, нищо общо от миналата година. Продължавам да държа на мнението си, че от днес за утре няма как да се случат някои неща, трябва да се стиковаме, има неща, които не зависят от мен", завърши Александър Томаш.

Източник: Topsport.bg

Последни новини