Топузаков: Равенството срещу ЦСКА е логично

Топузаков: Равенството срещу ЦСКА е логично

Topsport.bg

27-02-2023, 16:27

Старши-треньорът на дубъла на Левски - Елин Топузаков, заяви след равенството 0:0 срещу втория състав на ЦСКА, че резултатът отразява силите на терена.

"Според мен равният резултат отразява силите на терена. Ако гледаме създадените положения от двата отбора, може би трябваше да завършим 3:3 или 4:4, защото и двата отбора създадоха достатъчно на брой положения.

Мисля, че бяхме равностойни и равенството е логично, но трябваше да има голове, защото и ние, и ЦСКА създадохме доста положения. Младите футболисти нямат достатъчно опит и им липсва хладнокръвие пред вратата със завършващия удар, с последното подаване. Само на неопитността и на младостта на футболистите отдавам това, че и двата отбора не успяха да оползотворят възможностите, които създадоха.

Доволен съм от влагането, от агресията, от динамиката в играта. Има още какво да се желае в контрола на топката, в изграждането на атаките, но това са неща, върху които работим всекидневно. Не искам да акцентирам на имена, защото те имат достатъчно допир до първия отбор. Някои тренират почти ежедневно с първия отбор. Станимир Стоилов има пълното виждане върху техните качества и игра. Той може да прецени кой може да му помогне".

Източник: Topsport.bg

Последни новини