Топузаков: След края на сезона ще говорим за бъдещето ми в Левски, гоним третото място

Топузаков: След края на сезона ще говорим за бъдещето ми в Левски, гоним третото място

Topsport.bg

13-05-2023, 17:04

Треньорът на Левски Елин Топузаков говори за моментното състояние на Левски, както и за бъдещето си в клуба след края на сезона. Той направи това на пресконференцията си преди мача с ФК ЦСКА 1948.

"При нас не е спокойно. В Левски винаги има напрежение и играем под натиск. Не сме сигурни за четвъртото място. Стремим се да печелим колкото се може повече точки до края на сезона. Важното е да завършим на трето или четвърто място", формулира целите той.

"Респект за Тошко Янчев, не само като футболна легенда, а и заради добрата му работа като треньор. Радвам се, че можем да премерим сили задочно. Надявам се утре двата отбора да играят открито и да има голове, защото победата е важна", каза още младият специалист.

"Левски винаги се стреми да гони най-високото възможно място, а това е третото в момента, предвид обстоятелствата. Директните двубои ще ни позволят да скъсим дистанцията", надява се Топузаков.

"От ден първи, в който се случиха събитията в нашия клуб и аз се съгласих да стана треньор, бе решено, че след края на сезона ще седнем с ръководството и ще говорим за бъдещето според резултатите и целите. В Левски е нормално да се обсъждат и други треньори и варианти, защото няма много време между двата сезона и почивката ще е малка. Аз нямам никакви притеснения. Дошъл съм да помогна на отбора, ако мога. С господин Сираков говорим ежедневно за отбора и моментната форма на играчите. Говорим нормално като двама души, които са заинтересовани от това Левски да върви нагоре и да изпълнява целите си", завърши Елин Топузаков.

Източник: Topsport.bg

Последни новини