Трима нови одобри треньорът на Перун

Трима нови одобри треньорът на Перун

Novsport

13-08-2020, 15:26

Петър Добринков, Десислав Токов и Иван Найденов задоволиха с играта си по време на заниманията на градския стадион в Кресна треньора на ФК Перун (Кресна) Благовест Ангелов.

Добринков и Токов за последно бяха в отбора на Беласица, като първият проведе част от лятната си подготовка с тях, но поради финансови причини напусна.

Токов път по административни такива не попадна в групата на петричкия тим. И двамата вече се събраха в мъжкия отбор на ФК Перун Кресна, като оставиха добри впечатления пред треньора и той ги одобри.

17-годишният Иван Найденов, провел лятната си подготовка с мъжкия отбор на втородивизионния Септември (Симитли), предпочете да заиграе в третодивизионния Перун, за да натрупа игрови опит.

„Ще картотекирам и тримата футболисти пред Зоналния съвет на БФС през следващата седмица за мача с Вихрен Сандански”, сподели Благовест Ангелов.

За съботния двубой срещу Балкан Ботевград, който ще се играе в събота на градския стадион в Кресна, наставникът ще може да разчита на опитния централен нападател и голаджия Атанас Топалов, който не игра в миналия мач срещу Сливнишки герой в Сливница поради служебна заетост.

„Ще има 2-3 промени в основния състав за мача в събота срещу Балкан Ботевград. Наблюдавам видеозаписи със срещи на гостите. Преодолим противник са. Всичко зависи от играта на нашите момчета”, допълни наставникът на Перун.

Източник: Novsport

Последни новини