УЕФА обявява наказанията на двама от ЦСКА

УЕФА обявява наказанията на двама от ЦСКА

Novsport

29-07-2018, 11:14

ЦСКА ще научи решението на УЕФА за наказанията на Бодуров и Малинов утре. Очакваше се в петък евроцентралата да обяви какви са санкциите на двамата за червените им картони на реванша в Рига. В клуба обаче така и не постъпи информация, нито пък УЕФА съобщи решението си в онлайн платформата си.

На Дисциплинарната комисия към международната централа е предоставен запис. Единствено livesport.bg засне кадри от разправиите между играчите на ЦСКА и Рига след края на мача в Латвия и видеото е било изпратено за анализ. На него се вижда как Малинов блъска футболист на Рига, докато Бодуров полага опити да разтърве участниците в мелето. И двамата играчи на армейците получиха червени

картони.

Очаква се Малинов да бъде със спрени права за поне 2 срещи, което означава, че ще пропусне и реванша с Адмира, а не е изключено да е аут и за първия мач от 3-ия кръг. В тази фаза евентуален съперник ще е Копенхаген.

Що се отнася до Бодуров - ЦСКА е готов да оспорва неговата вина в ситуацията. Капитанът може да се размине само с 1 мач наказание, тъй като не удря никого. На база на решението на УЕФА от "Армията" може да обжалват санкциите.

Източник: Novsport

Последни новини