Ултиматум пред ЦСКА 1948 за първа победа в елита

Ултиматум пред ЦСКА 1948 за първа победа в елита

Novsport

13-09-2020, 07:57

 ФК ЦСКА 1948 Сф приема Монтана с амбицията да запише първа победа за сезона. За тази цел ръководството предприе вътрешни рокади и постави ултиматум за задължителни три точки пред състава днес. От началото на кампанията новакът в елита регистрира 3 равенства и 1 загуба, което не отговаря на селекцията и амбициите на тима. Нещо повече, след ремито 2:2 с ЦСКА на старта воденият от Красимир Балъков тим не успя да вкара нито един гол. Това доведе до промени. Бала бе назначен за главен мениджър, а помощникът му Йордан Юруков стана старши треньор - такъв, какъвто бе през миналия сезон във втория ешелон. Той обаче няма ПРО-лиценз и ще се ползва този на Балъков.

Така днес в ролята на наставник ще е Юруков, който води отбора и в контролата със Струмска слава по време на паузата в шампионата.

През миналия сезон младият треньор победи на два пъти Монтана във Втора лига - 1:0 на "Огоста" и 2:0 на "Васил Левски".

По повод рокадите благодетелят на ФК ЦСКА 1948 Сф Цветомир Найденов написа във Фейсбук, че Балъков ще е в ролята на сър Алекс Фъргюсън, а Юруков ще е Карлош Кейрош. Малко по-късно обаче бизнесменът шокира с коментар, че е пил кафе със Златомир Загорчич. Човек тотално да се обърка кой какви ги върши в новака и какво се случва.

През седмицата на пресконференция Балъков заяви, че по време на паузата отборът е работил много, но няма право да подценява Монтана.

Досега ФК ЦСКА 1948 Сф е играл пет мача със съперника - 4 във Втора лига и една контрола преди новия сезон. В тях тимът от северозапада няма победа - 2 равенства и 3 загуби.

Източник: Novsport

Последни новини