Фенове на ЦСКА осъдиха остро нападението над Стоилов

Фенове на ЦСКА осъдиха остро нападението над Стоилов

Topsport.bg

23-07-2021, 14:43

Фенове на ЦСКА осъждат снощните грозни сцени на стадион "Българска армия". Група ултраси нападнаха главния мениджър на отбора Стойчо Стоилов и изпратиха тъмнокожите играчи с маймунски звуци.

Ето част от мненията на фенове в една от големите групи на ЦСКА в социалната мрежа "Фейсбук":

Стоян Червенков: Е, искам да попитам снощните биячи дали се чувстват по-големи мъже? Да посегнете на сам човек е най-жалката изцепка. Независимо дали има вина или няма за лошото представяне на отбора от началото на сезона. Ало, биячите, замислете се, че сега връщане на Ганчев вече няма. Сигурен съм, че вече обмисля прехвърлянето на акциите. Това беше! Разумните хора ме разбират. Сега очаквам нападки от присъстващите на снощния резил.

Груди Даскалов: Феновете, които наистина правят трибуните могъщи, в същото време са толкова в ущърб на клуба, че нямам думи. Не може да скачаш и да биеш директора на клуба. Не може да се катериш по оградите на стадиона, да хвърляш камъни, да къртиш седалки и да ги мяташ на терена. Срем сте за нормалните фенове на ЦСКА!

Лъвът на Балканите ЦСКА: Феновете на ЦСКА да се обърнат към феновете на Левски и да ги питат дали не мечтаят да са в нашата позиция. Неблагодарно животно е човекът! Подаваш му ръка, вадиш го от калта и в един момента не само не ти е благодарен, а започва да ти насажда и вина, че не си направил и не правиш достатъчно. Само заради тези животни от снощи, въпреки болката, искам Гриша да си тръгне. За да се сетят един ден, докато пак събираме пари с sms-и за оцеляването на ЦСКА, всъщност какво сме загубили.

Давид Семедов: Акциите са на стадион "Българска армия" и от ръководството заявиха, че всеки, който иска да издържа и ръководи клуба е добре дошъл да ги вземе. Като гледам, вече месеци наред няма дори един желаещ.

Генади Стоянов: Станахме като левскарите! Жалка картинка сме! Аз се разграничавам от подобни действия!

Зорница Александрова: Жалка картинка! Заради такива лумпени хората не ходят на мачове. Реал отпадна от третодивизионен отбор, други от още по-слаби, но такива неща няма. Светът ли свършва? Големи мъже, чуйте ме - когато Гриша Ганчев си тръгне и няма кой да даде лев за отбора, същите тези изроди, готови да убият, точно те ще са виновни. Големи цесекари сте, няма що...

Hala Madrid: Засрамете се, момичето ви го каза! Не са минали и 3 месеца и забравихте Купата, победите над Левски и Лудогорец, над БАТЕ, Базел и Рома. Да, селекцията е катастрофа, но това не е допустимо! Няма по-неблагодарно племе от нас! Не падайте на нивото на левскарите!

Мая Митева: Точно тези "нахъсани" фенове се смеят най-много на левскарите, когато стане бой в техния сектор. Сътвориха по-жалка картинка. Големи мъже, големи фенове... Срамно е, а твърдят, че са зад отбора и при победи, и при загуби. Докато такива се изживяват като фактори, определящи случващото се в ЦСКА, няма да тръгнем напред. Простотии!

Plamen PK: Срам и позор! Група боклуци на ниво говеда се изходиха върху свещената институция ЦСКА!

Инж. Николай Чолаков: Като не ти харесва отборът, стой си у дома. Има граници, които не могат да се минават!

Източник: Topsport.bg

Последни новини