ФК ЦСКА 1948 - Ботев (Враца) 5:2 (Развой на срещата по минути)

ФК ЦСКА 1948 - Ботев (Враца) 5:2 (Развой на срещата по минути)

Topsport.bg

06-08-2022, 20:57

ФК ЦСКА 1948 приема Ботев (Враца) в мач от 5-я кръг на efbet Лига. Двубоят е от 21:00 часа на стадиона в Бистрица. Главен съдия ще е Иво Андреев от София.Домаините имат много силен старт на сезона и при победа днес ще могат да се изкачат на върха, дори и временно. 

Към момента отбора на Любослав Пенев е на пета позиция с актив от осем точки, събрани след победи над Левски и Хебър и равенства срещу Лудогорец и Пирин.

Ботев (Враца) от своя страна е на 12-о място с четири точки, събрани след победа над Ботев (Пловдив) и равенство със Септември. Тимът от Северозапада записа и поражения от Берое и Локомотив (Пловдив).

В лагера на домакинте Джонатан Перейра продължава да има проблеми в бедрото от мача с Лудогорец и остава под въпрос за мача.

Гостите ще са без централния си нападател Венцислав Христов, който "изгоря" за три мача след наивния червен картон, който получи след удара срещу Райън Бидунга от Локомотив (Пловдив) в миналия кръг.

През миналия сезон ФК ЦСКА 1948 записа категорични победи при двете срещи помежду им. При домакинството си "червените" спечелиха с 5:1, а във Враца с 4:0.

Източник: Topsport.bg

Последни новини