Херо: Хубаво е, че намерихме сили за обрат

Херо: Хубаво е, че намерихме сили за обрат

Novsport

21-10-2020, 19:56

“Има една максима във футбола, че когато подцениш един мач, после трудно се връщаш.“

Това каза наставникът на Берое Димитър Димитров след драматичния успех над Пирин в Благоевград с 4:3 за Купата на България. 

Старозагорци стигнаха до победата в последните секунди на срещата, след като до 81-ата минута изоставаха с 1:3.

„Беше ми ясно, че след двата гола трудно ще се върнем в срещата. След като изтървахме дузпата, отново си мислех, че трудно ще се върнем в мача. Хубаво е, че намерихме сили. При 3:1 мислех, че цяло чудо ще ни трябва, за да победим. От средата на второто полувреме нашият тим бе много по-сериозният на терена. Това трябва да ни е една обица на ухото, че при една такава настройка и нагласа можем да загубим от всеки един отбор. Ние се опитвахме да се върнем в мача, независимо от всичко“, посочи Херо.

„Исках да направим максималното и смятам, че и смените ни помогнаха. Мисля, че отборът на Пирин се преумори малко повече в края. Това са опитни футболисти, минали през Левски, Лудогорец, ЦСКА… футболисти с качества и потенциал. Имат и Преслав, който има невероятни качества и успя да ни матира 3 пъти. Със смените, които направихме, променихме много нещата в наша полза. Имахме много непредизвикани грешки, греда, изпусната дузпа, но показахме сили и взехме този двубой. Трябва да търсим максимума във всяка една срещам. Знаем, че ще е труден мач срещу Етър.”

Източник: Novsport

Последни новини