Хосе Луис Ачиари: Като едно семейство сме, всички мислим за идеята Берое.

Хосе Луис Ачиари: Като едно семейство сме, всички мислим за идеята Берое.

Topsport.bg

24-11-2023, 20:02

Старши треньорът на Берое Хосе Луис Ачиари даде мнението си след победата на водения от него тим над Хебър с 2:1 у дома.

"Беше един здрав мач, бяхме 50 на 50. Теренът беше мокър и това беше добре за нас. Липсваше ни последния пас към нападателя, но след първия гол бяхме по-добре на терена. Но се представиха и двата отбора добре. Поздравявам моите играчи, направиха добър мач. Прогресът е добър. Остават ни още 3 мача и много сме мотивирани да поздравим нашите фенове с победи.

Играхме 120 минути срещу Бдин, теренът не беше в добро състояние. Но изкарахме мача. Имаме няколко играчи, които са контузени. Нямаме толкова футболисти, които можем да сменим и затова ни е трудно. Затова тази победа днес е много важна. Може да има добри и лоши неща, но имаме сърце и това се вижда във всеки мач.

Аз гледам всяка седмица как тренират и как растат нашите играчи. Играем срещу отбори, които играят добре и шампионатът е тежък. Тези трии мача, които ни остават, са много важни за мен. След това ще мислим за януари, когато да можем да вземем други играчи.

Ние сме фокусирани само върху футболното. Като всеки отбор, всички сме като едно семейство. И аз в моето семейство имам проблеми, които трябва да се оправят. Всички мислим за идеята Берое. Представят се добре и виждате на терена как играят момчетата. Ако има някакви проблеми, ще ги оправим. Като всяко семейство може да станат неща, но можем да ги оправим. На терена нашите играчи се раздават", завърши Ачиари.

Източник: Topsport.bg

Последни новини